Three Days Grace – Time Of Dying

Three Days Grace
На музыкальном портале Зайцев.нет Вы можете бесплатно слушать онлайн песню «Time Of Dying» (Three Days Grace) в формате mp3.

исполнитель Three Days Grace

жанр Рок, Альтернатива

длительность 03:08

размер 5.17 MB

битрейт 224 kbps

Time Of Dying
03:08
On the ground I lay Motionless in pain I can see my life flashing before my eyes Dead I fall asleep Is this all a dream Wake me up, I'm living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying On this bed I lay Losing everything I can see my life passing me by Was it all too much Or just not enough Wake me up, I'm living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying I will not die, I'll wait here for you I feel alive, when you're beside me I will not die, I'll wait here for you In my time of dying
Текст песни полностью
В свой смертный час я лежу на земле, Неподвижный от боли. Я вижу, как жизнь пролетает перед моими глазами. Я уснул? Это всё сон? Разбудите меня, я живу в кошмаре. Я не умру (Я не умру). Я выживу! Я не умру, я буду ждать тебя, Я чувствую себя живым, когда ты рядом. Я не умру, я буду ждать тебя В свой смертный час. Я лежу на этой кровати, Теряя всё, И вижу, как жизнь обходит меня стороной. Было ли всего много? Или просто недостаточно? Разбудите меня, я живу в кошмаре. Я не умру (Я не умру) Я выживу! Я не умру, я буду ждать тебя, Я чувствую себя живым, когда ты рядом. Я не умру, я буду ждать тебя В свой смертный час. Я не умру, я буду ждать тебя, Я чувствую себя живым, когда ты рядом. Я не умру, я буду ждать тебя В свой смертный час. Я не умру, я буду ждать тебя, Я чувствую себя живым, когда ты рядом. Я не умру, я буду ждать тебя В свой смертный час.
Перевод полностью

Сборники