Реклама позволяет слушать и качать музыку бесплатно.
Сайт продолжит работу через несколько секунд.

Регистрация

Dara Bubamara

На музыкальном портале Зайцев.нет Вы можете бесплатно скачать и слушать онлайн песни Dara Bubamara в формате mp3. Лучшая музыкальная подборка и альбомы исполнителя Dara Bubamara.
Подписаться
Поделиться
Фолк певицата Dara Bubamara още преди месец завърши новия си албум, но до обявяването му засега не се е стигнало.

Както пишат сръбските медии, Dara малко се е надценила и искала от издателите голяма сумичка – 50 000 евро. Естествено, те са отказали.

- Dara е много искрена личност и никога нямаше да има проблеми, ако малко си държеше езика зад зъбите. Всички знаем, че Popovi? й е ядосан откакто реагира остро след края на фестивала на “Grand”, където участва в дует с Nikolа Rokvi? и не успя да спечели награда. Тази нейна реакция й докара „червен картон“ от най-голямата сръбска издателска къща. Малко взе да хвърчи, след като миналата година успя да направи хит песента си “Mami, Mami” и без “Grand”, но сега ситуацията е различна. Разбра, че най-добре й беше в редиците на “Grand” и че за нейната кариера е желателно да се върне при Popovi?. И, макар че е доста горда, този път преглътна гордостта си и предложи новите си песни на Sašа. Все още няма отговор, но добър знак е, че той е одобрил нейно интервю да се излъчи в предаването “Grand Revi” – разказа анонимен източник.

Dara е подготвила за феновете си 12 нови песни, а дали ще ги чуем в емисиите на “Grand”, ще разберем скоро.
Читать далее
Видео исполнителя Dara Bubamara
Источник: YouTube.com
Рекомендуемые треки
Куда пропали треки?